Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Volkswagen kan Volkswagen best.

Service og reparasjon av bil hos Hansens Bilverksted Mosjøen

Hos Hansens Bilverksted AS tilbyr vi service og reparasjoner av alle modeller fra Volkswagen. Vi har også et dekkhotell hvor vi kan lagre dekkene dine, for at de skal holde seg i optimal stand til neste sesong.

Som kunde hos Hansen Bilverksted får du tildelt din personlige bilmekaniker (DPM) som hjelper deg med alt fra timebestilling og service, til feilsøking og reparasjoner. Du får også gode og personlige råd for videre vedlikehold, når du henter bilen din. Alt blir utført av en person som har spesialkompetanse på din bil. Samtlige av våre bilmekanikere har solid kunnskap om alle biler fra Volkswagen, og vi tilbyr service av beste kvalitet, uansett om bilen din er ny eller eldre.

Jevnlig service og vedlikehold av bil er avgjørende, både for din trygghet og for at bilen din skal holde seg i verdi. Når du bruker vårt autoriserte Volkswagen bilverksted kan du føle deg trygg.